Maandagavond gaat Heracles Almelo op bezoek bij ADO Den Haag. De ploeg van John Lammers kan in de Hofstad wederom rekenen op massale steun vanuit het uitvak. Bijna 200 Heraclieden hebben al een kaart aangeschaft voor het uitduel.

Vertrektijden buscombi

Vanuit Almelo vertrekt er één supportersbus naar Den Haag. De bus vertrekt om 16.15 uur vanaf het Van Riemsdijkplein. Alle meereizende Heraclieden dienen om 16.00 uur te verzamelen voor de FanServiceShop op Erve Asito.

De buscombi-kaarten worden extra voordelig aangeboden door Sekisui Kasei. Sekisui Kasei volgt net als Asito, Witzand Bouwmaterialen B.V., terStal, Riwald Recycling, GP Plants, Otto Simon B.V., Vivochem, Ter Braak Willems, AutoHaarhuis en Baan Twente het initiatief om de busreis extra voordelig aan te bieden voor onze Heraclieden.

06 maart 2023 – maandag 20:00
Bingoal Stadion, Den Haag
ADO
VS
Keuken Kampioen Divisie
HER