Lijkt het jou(w) (zoon/dochter) leuk om 10 weken te trainen bij Heracles Almelo? Voor kinderen in de leeftijd 6 t/m 15 start de nieuwe module op zondagochtend 19 maart op Erve Asito. De trainingen zijn uiteraard toegankelijk voor (trotse) ouders/verzorgers die de training vanaf de hoofdtribune kunnen bekijken.

Bij de Heracles Voetbalschool gaan voetbalontwikkeling en voetbalplezier hand in hand, alle jongens en meisjes in de leeftijd 6 t/m 15 jaar kunnen zich aanmelden. De trainingen zijn gevarieerd waarbij verschillende voetbalthema’s behandeld worden om de kinderen breed en met plezier te laten trainen.

Wat kunnen deelnemers verwachten:

  • 10 trainingen van 75 minuten
  • Wekelijks trainen op Erve Asito
  • Begeleiding van enthousiaste trainers
  • Focus op voetbalplezier en ontwikkeling

Klik hier om jouw zoon/dochter in te schrijven voor de nieuwe module van de Heracles Voetbalschool óf voor meer informatie.