Heracles Almelo, en in het bijzonder de Heracles Foundation, heeft op maatschappelijk vlak prachtige initiatieven lopen in Almelo en omgeving. Projecten en activiteiten waar talloze van onze supporters aan deelnemen en hun voordeel mee uithalen. Met de Heracles Foundation brengen we topsport dichterbij de maatschappij en vervullen we onze maatschappelijke rol die we hebben voor de regio Almelo en omgeving. Aan de hand van twintig projecten en activiteiten worden jaarlijks ruim 35.000 mensen bereikt.

Stichting Present Almelo en de Heracles Foundation staan nauw met elkaar in contact om elkaars krachten, kennis en expertise te gebruiken en in te zetten bij een van de twintig projecten. De doelstelling van beide partijen is om in de toekomst een project, gericht op het AZC in Almelo, te organiseren. Alles om samen maatschappelijke impact te maken!

Naast de vele projecten van de Heracles Foundation zijn er nog talloze initiatieven in Almelo en omgeving die het welzijn van onze supporters verbeteren. Stichting Present Almelo is zo’n partij die vele projecten en activiteiten heeft lopen. Als blijk van waardering schenkt Heracles Almelo, voor alle vrijwilligers van Stichting Present Almelo die hun bijdrage leveren aan de projecten, een gratis kaart voor de wedstrijd Heracles Almelo – Telstar. In totaal maken er zo’n 200 vrijwilligers gebruik van de actie! 

Onze assistent-trainer Ivo Rossen en mascotte Bultje overhandigden afgelopen week de kaarten aan Mariëlle Roelofsen en Jose Runhaar van Stichting Present Almelo.