Heracles Almelo heeft de thuiswedstrijd tegen Willem II niet kunnen winnen. Een treffer van Antonio Satriano leek voldoende voor de winst. Jizz Hornkamp tekende vlak voor tijd voor de gelijkmaker.

De beginfase leverde weinig kansen op. De bezoekers zorgden in de elfde minuut voor het eerste gevaar. Leeroy Owusu haalde uit van buiten de zestien en mikte daarbij op de paal. Het eerste wapenfeit van Heracles Almelo volgde in de negentiende minuut uit een corner. Het schot van Nikolai Laursen ging echter voorlangs.

Heracles Almelo brak in de 27ste minuut de wedstrijd open. Emil Hansson verzorgde de assist en Antonio Satriano schoot raak in de verre hoek. Vier minuten later probeerde de linksbuiten het zelf maar dit schot ging over. Willem II kreeg even later een mogelijkheid via een kopbal van Elton Kabangu. Thomas Bruns was vijf minuten later dichtbij de 2-0. Zijn vlammende schot werd door Kostas Lamprou over het doel getikt.

De eerste doelpoging na de rust kwam van Ruben Roosken. Het schot uit de tweede lijn ging echter ruim naast. Willem II zorgde in de 52ste minuut voor gevaar. De kopbal van Wessel Dammers werd door Michael Brouwer gepareerd. De bezoekers zagen in de 69ste minuut een treffer van Max Svensson afgekeurd worden wegens hands.

Heracles Almelo leek de zaken onder controle te hebben. Thomas Bruns probeerde het in de 76ste minuut weer van afstand maar Kostas Lamprou had weinig moeite met het schot. Een nieuw wapenfeit van de bezoekers volgde in de 84ste minuut. Michael Brouwer was attent bij een inzet van Jizz Hornkamp. Heracles Almelo liet vijf minuten later de winst glippen. Hornkamp trof doel met een kopbal in de verre hoek.