Aan elke thuiswedstrijd van Heracles Almelo is een wedstrijdsponsor verbonden. In de week van de wedstrijd gaan we bij de sponsor langs om te praten over wat er speelt binnen het bedrijf. Voor de wedstrijd Heracles Almelo – Willem II van 17 februari 2023 is de wedstrijdsponsor Leus Opleidingen.

Leus Opleidingen BV is een opleidingsinstituut dat voortkomt uit Leus Verkeersschool BV. dat al sinds 1954 gevestigd is in Almelo. De Verkeersschool verzorgd alle opleidingen betreffende het halen van rijbewijzen. Leus Opleidingen BV daarentegen is gespecialiseerd in trainingen die gericht zijn op Arbo en Veiligheid. Het gaat dan om bijvoorbeeld, BHV, VCA, Heftruck, Hoogwerker, veilig hijsen en nog veel meer. Vaak zijn deze cursussen door de Arbeidswet verplicht zijn gesteld.   

Ook verzorgt het opleidingsinstituut een breed scala aan Code 95 beroepsopleidingen die verplicht zijn voor vrachtautochauffeurs. Per 5 jaar moet de beroepschauffeur 35 uur verplicht nascholing volgen. De klanten vinden het prettig door Leus ontzorgd te worden en waarderen de gemoedelijke en flexibele instelling. Door erkenning van diverse brancheorganisaties behoort subsidie vaak tot de mogelijkheden.

Voor de theoretische cursussen wordt vaak de hoofdvestiging aan de Baniersweg in Almelo gebruikt. Voor de meer praktische cursussen wordt de volledig ingerichte Praktijkhal aan het Bedrijvenpark Twente, eveneens in Almelo gebruikt. Daar staan diverse arbeidsmiddelen opgesteld zoals heftrucks, reachtrucks, EPT’s , Hoogwerkers enz. Een heftruckcertificaat halen kan afhankelijk van de kandidaat in 1 dag of een halve dag. Erg populair is het assessment waarbij de kandidaat in slechts 1 uur getoetst wordt op zijn theoretische en praktische kennis. Het is zelfs mogelijk dat de docent bij het bedrijf komt en de toets onder werktijd afneemt. Op die manier worden de kosten laag gehouden.

Leus Opleidingen BV is een Almeloos bedrijf dat niet alleen regionaal sterk is vertegenwoordigd maar ook landelijk opereert. Nieuw is de cursus Warehousing waarbij de cursist in 4 weken tijd leert over ontvangst en opslag van goederen, het picken van orders, laden en lossen van vrachtauto’s, voorraadbeheer en nog veel meer.

Al jaren zijn wij als Leus Opleidingen fan en sponsor van Heracles Almelo. Daarom willen wij dan ook iets speciaals doen voor onze sponsoren in de trend van een opleiding.

Bekijk onze sponsoractie op www.leus.nl/heracles