Supporters kunnen bij thuiswedstrijden stemmen op de People Appy Man of the Match. Vanaf de 75e minuut tot en met een kwartier na afloop van de wedstrijd kunnen supporters bij wedstrijden van Heracles Almelo op Erve Asito aangeven wie ze de beste Heraclied van de wedstrijd vonden via heracles.nl/motm.

De schaal van de People Appy Man of the Match was ditmaal voor Antonio Satriano. Hij opende met zijn allereerste goal in dienst van Heracles Almelo de score tegen Willem II. Satriano (19 jaar en 110 dagen oud) is daarmee de jongste doelpuntenmaker in het zwart-wit sinds Bas Dost in september 2008 (19 jaar en 104 dagen oud). Heracles Almelo wist echter de 1-0 voorsprong niet vast te houden. In de 87e minuut kwam Willem II langszij dankzij een doelpunt van Jizz Hornkamp.

Satriano ontving de schaal uit handen van WeMa, de ontwikkelaars van de People personeelsapp.

PEOPLE APPY MAN OF THE MATCH SATRIANO