Heracles Almelo is een club met een roemrijke historie. Verschillende prachtige hoofdstukken hiervan zijn te zien in het clubmuseum op Erve Asito. Op vrijdag 17 februari, voordat Heracles Almelo en Willem II om 20.00 uur aftrappen in de vijfentwintigste speelronde van de Keuken Kampioen Divisie, zal het museum vanaf 18.30 uur geopend zijn. 

Supporters en sponsoren met een seizoenkaart of wedstrijdkaart zijn vanaf dat tijdstip van harte welkom in het museum.

Ben je seizoenkaarthouder of heb je een ticket voor de wedstrijd? Wees welkom! Vanaf 18.30 uur is het museum geopend.

Heb je nog geen ticket(s) voor Heracles Almelo – Willem II? Bestel ze snel via onderstaande buttons. Voor slechts €10,- ben je erbij!

Heracles Museum

In het Heracles Museum vind je memorabilia uit de rijke historie van Heracles Almelo. Zo kun je in het museum diverse wedstrijdshirts uit het verleden bekijken, hangen er meerdere vaandels en zijn oude teamfoto’s te bewonderen. De kampioensschalen uit 1927 en 1941 zijn te bezichtigen en de schaal van de Gouden Gids Divisie uit 2005 mag natuurlijk niet ontbreken.