Dinsdag 14 februari was het eindelijk zo ver, Valentijnsdag… Eén van de mooiste dagen van het jaar, vind jij ook niet?

Zoals je wellicht had meegekregen, konden alle Herakids zich opgeven om een Valentijnsdiner te winnen. Compleet verzorgd door mij, tof hé! Ik vond het super leuk om dit voor Larz en Carice te regelen. We begonnen met een stokbroodje als voorgerecht, frietjes met een snack als hoofdgerecht en als klap op de vuurpijl een groot toetje om samen te delen, romantisch hé? Ik heb hier zelfs met chocola op geschreven en stiekem van gesnoept, oeps! Ach, op Valentijnsdag moet dat kunnen, toch?

Ik hoop dat Larz en Carice nog vele jaren samen Valentijnsdag met elkaar mogen vieren en dat ze dit diner, met uitzicht op het veld, net zo vet vonden als ik! Nu maar hopen dat iemand volgend jaar ook zo’n diner regelt voor mij en mijn toekomstige konijnenvriendin.

Dikke knuffel,

Bultje