Heracles Almelo heeft de uitwedstrijd tegen MVV in winst omgezet: 0-2. Anas Ouahim was de man van de wedstrijd door de beide treffers voor zijn rekening te nemen.

De formatie van John Lammers ging goed van start en in de derde minuut schoot Anas Ouahim onberispelijk binnen na matig verdedigen aan Limburgse zijde. Heracles Almelo bleef aanvankelijk controleren en in de zestiende minuut viel bijna de 0-2. Emil Hansson passeerde een aantal tegenstanders en mikte vervolgens op de paal. MVV werd een minuut later voor het eerst gevaarlijk. Het schot van Sven Blummel ging rakelings naast. Emil Hansson nam in de 22ste minuut opnieuw het vijandelijke doel onder vuur en mikte deze keer voorlangs.

Heracles Almelo kreeg in de 28ste minuut een volgende mogelijkheid. De kopbal van Antonio Satriano werd gepareerd door Romain Matthys en een minuut later stond Michael Brouwer goed opgesteld bij een schot van Ruben van Bommel. MVV kreeg in de 44ste minuut een uitgelezen kans op de gelijkmaker. De inzet van Koen Kostons werd gepareerd door Michael Brouwer en zijn rebound ging naast. De laatste kans van Heracles Almelo voor de rust was een kopbal van Antonio Satriano waarbij Romain Matthys goed stond opgesteld.

De tweede helft was luttele seconden oud toen Antonio Satriano de diepte werd ingestuurd na een mooie pass van Anas Ouahim. De aanvaller mikte vervolgens voorlangs. Nauwelijks een minuut later kreeg ook MVV een grote kans. Het schot van Ruben van Bommel schampte nog de bovenkant van de lat. Heracles Almelo kwam in de 54ste minuut op 0-2.. Het schot van Anas Ouahim, op aangeven van Nikolai Laursen, verdween via Clint Essers in het doel.

Heracles Almelo had daarna het duel onder controle en Navajo Bakboord kreeg in de 66ste minuut een mogelijkheid. Het schot werd gepareerd door Romain Matthys. MVV kreeg in de 76ste minuut een dot van een kans toen Ruben van Bommel oog in oog kwam met Michael Brouwer. De doelman pareerde de inzet bekwaam. Heracles Almelo speelde daarna de wedstrijd rustig uit.