Op maandag 13 februari gaat Heracles Almelo op bezoek bij MVV Maastricht, nadat de wedstrijd tegen de Limburgers in januari vanwege winterse omstandigheden werd afgelast. Wederom kunnen de manschappen van John Lammers rekenen op de steun van honderden meereizende Heraclieden die eveneens de lange reis naar Maastricht zullen maken.

Samen met BusinessClublid AutoHaarhuis heeft de club besloten om zowel de buskosten als de kosten voor de uitkaarten gezamenlijk voor hun rekening te nemen. Daarom worden zowel autokaarten als buscombi-kaarten gratis aangeboden. Heracles Almelo is AutoHaarhuis dankbaar voor deze fantastische geste.

“Wij zijn verheugd om als sponsor wat terug te kunnen doen voor de supporters die ons Heracles Almelo achterna reizen”, zegt Gerard Haarhuis. “Tijdens iedere wedstrijd buitenshuis zien we prachtige beelden van een vol uitvak. We hopen maandag op net zulke taferelen. Bij dit belangrijke duel kunnen de spelers de steun maar al te goed gebruiken en onze supporters gaan daar zeker voor zorgen, daar ben ik van overtuigd.”