Heracles Almelo neemt het maandagavond in Limburg op tegen MVV Maastricht. Trainer John Lammers kan vanwege blessures niet beschikken over Sem Scheperman, Robin Polley, Samuel Armenteros en Abed Nankishi. Ruben Roosken kreeg in de vorige wedstrijd tegen VVV-Venlo zijn vijfde gele kaart en is daardoor geschorst voor de wedstrijd tegen MVV Maastricht.

Lammers zag afgelopen vrijdag tegen VVV-Venlo een volwassen en een onvolwassen Heracles Almelo. “In de eerste helft hebben we het goed gedaan. We speelden goed en gaven weinig weg. We hebben alleen te weinig gescoord. In de tweede helft liepen we achteruit en moeten dan het verdedigende aspect beter oppakken. We hebben de wedstrijd geanalyseerd en moeten komende maandag iets goedmaken.”

MVV Maastricht verloor dit seizoen nog niet in eigen huis. “Wij willen daar verandering in brengen. De jongens zijn ziek van de nederlaag van vrijdag en willen zich revancheren. We hebben te maken met een aantal blessures en spelers die niet helemaal fit zijn. Toch zullen er maandagavond elf spelers aan de aftrap verschijnen die er alles aan gaan doen om drie punten te gaan pakken in Maastricht.”

Bekijk de volledige voorbeschouwing op Heracles TV.