Op maandag 13 februari om 20.00 uur speelt Heracles Almelo de belangrijke inhaalwedstrijd tegen MVV Maastricht. Vorige maand werd het duel met de Limburgers afgelast en daarom komt de ploeg van John Lammers ditmaal op maandagavond in actie. De selectie wordt in Maastricht gesteund door honderden meereizende Heraclieden.

Vertrektijden buscombi
• Je dient om uiterlijk 15.30 uur aanwezig te zijn bij de FanServiceShop van Erve Asito. Toegang verloopt via stadioningang 1.
• De bussen vertrekken uiterlijk 15.45 uur vanuit het gastenvak

De buscombi-kaarten worden gratis aangeboden door AutoHaarhuis. AutoHaarhuis volgt net als Asito, Witzand Bouwmaterialen B.V., terStal, Riwald Recycling, GP Plants, Otto Simon B.V., Vivochem en Ter Braak Willems het initiatief om bij te dragen aan de busreis voor onze Heraclieden.

Restricties alcoholgebruik
Afgelopen seizoen, maar ook dit seizoen, hebben we bij meerdere uitwedstrijden overmatig alcoholgebruik geconstateerd. Dit heeft tot overlast geleid en heeft er nu ook voor gezorgd dat we genoodzaakt zijn om beperkingen op te leggen.

De heenweg mag een supporter per persoon maximaal meenemen in de bus:
• Óf maximaal 6 0,33L blikjes bier
• Óf 4 0,5L blikjes bier
• Óf 1 fles drank <15%

De terugweg mag een supporter per persoon maximaal meenemen in de bus:
• Geen beperking op de hoeveelheid bier
• Maximaal 1 fles drank <15%

De alcoholische consumpties die zijn toegestaan voor de terugweg worden bewaard in de laadruimte van de bus. Alle alcoholische consumpties die überhaupt niet zijn toegestaan worden ingenomen bij het betreden van de bus. Gangpaden in de bussen te allen tijde vrijlaten. Koelboxen en -tassen zijn niet toegestaan in de bus. Ook die zullen in de laadruimte moeten worden geplaatst. Dit geldt voor zowel de heen- als terugreis.