Het duel tussen MVV Maastricht en Heracles Almelo wordt ingehaald op maandag 13 februari. In Stadion de Geusselt wordt om 20.00 uur afgetrapt. De wedstrijd werd op vrijdag 20 januari afgelast, omdat het veld in Maastricht wegens de winterse weersomstandigheden onbespeelbaar werd verklaard. Heracles Almelo heeft door de afgelasting en de nieuwe speeldatum & -dag besloten de kaartverkoop opnieuw op te starten met andere voorwaarden.

Waarom nu wel een auto- en buscombi? (bij geen pendelbussen)
Afreizen met auto is vanuit de lokale driehoek van Maastricht alleen toegestaan bij een maximum aantal van 200 uitsupporters. Voor vrijdagavond 20 januari hadden wij ingeschat dat wij een hoger aantal uitsupporters zouden halen, wat ook het geval was. Vandaar dat destijds alleen een buscombi mogelijk was.

Voor maandag 13 februari is dat anders, wij begrijpen dat voor veel supporters op een doordeweekse dag verplicht afreizen via een buscombi niet te doen is. Heracles Almelo kiest er zodoende voor om naast het afreizen per bus ook het afreizen per auto mogelijk te maken. Er is een alternatief voorgesteld om pendelbus(sen) in te zetten bij het overtreffen van het aantal van 200 uitsupporters. Hierover is de club nog in overleg met de lokale driehoek van Maastricht. Wanneer meer informatie hierover bekend is zal deze kaartverkoopinformatie worden bijgewerkt.

Heracles Almelo & AutoHaarhuis bieden uitwedstrijd gratis aan
Wij willen ondanks de vervelende speeldag (maandagavond) en de grote afstand naar Maastricht toch graag gesteund worden door zoveel mogelijk uitsupporters. In overleg met bussponsor AutoHaarhuis heeft de club besloten om naast buskosten ook de kosten voor de uitkaarten gezamenlijk voor de rekening te nemen. Daarom worden zowel autokaarten als buscombi-kaarten gratis aangeboden.

Kaartverkoopperiode
Wij willen de eerdere kaartkopers van MVV Maastricht – Heracles Almelo graag naast de Loyaliteit Uitsupporters 2021-2022 voorrang geven op de 200 kaarten die opnieuw in de verkoop zijn. Dat betekent dat de kaartverkoopperiodes als volgt zijn:

• Maandag 30 januari 2023, 10.00 uur: Eerdere kaartkopers #MVVHER & Loyale uitsupporters 2021-2022 (minimaal vijf uitwedstrijden bezocht in het seizoen 2021-2022)
• Vrijdag 3 februari 2023, 10.00 uur: Seizoen- en Fankaarthouders


Buscombi-kaarten
• De buscombi-kaarten worden gratis aangeboden door AutoHaarhuis en Heracles Almelo en zijn online verkrijgbaar via ticketing.heracles.nl of aan te schaffen in de FanServiceShop op Erve Asito
• Er is één bus in de verkoop. Op vrijdag 10 februari moeten er minimaal 40 buskaarten verkocht zijn om de bus te laten rijden.

Autokaarten
• De autokaarten worden gratis aangeboden door AutoHaarhuis en Heracles Almelo en zijn online aan te vragen via het onderstaande contactformulier of aan te schaffen in de FanServiceShop op Erve Asito
• Een parkeerkaart wordt verstrekt bij minimaal 3 inzittenden per auto
• Alle autokaarten dienen per individu op naam geregistreerd te zijn.

De autokaarten & buscombi-kaarten worden door AutoHaarhuis & Heracles Almelo gratis aangeboden. AutoHaarhuis volgt net als Asito, Witzand Bouwmaterialen B.V., terStal, Riwald Recycling, GP Plants, Otto Simon B.V., Vivochem en Ter Braak Willems het initiatief om de busreis extra voordelig aan te bieden voor onze Heraclieden.


De volgende voorwaarden zijn bij dit duel van toepassing
• Je moet tijdig een uitkaartregistratie hebben. Deze kan je online aanvragen of updaten via heracles.nl/uitkaartregistratie
• Voor uitkaarten dien je in het bezit te zijn van een seizoenkaart of Fankaart voor het restant van dit seizoen
• Je moet een geldig identiteitsbewijs kunnen laten zien
• Kaarten zijn persoonsgebonden
• Maximaal 1 kaart per persoon


Eerdere kaartkopers van #MVVHER krijgen geld terug
Door de nieuwe voorwaarden krijgen alle kaartkopers voor de initiële speeldatum- en tijd (vrijdag 20 januari, 20.00 uur) het aanschafbedrag teruggestort op hun rekening.

Kaartkopers die online hun ticket hebben aangeschaft, krijgen het bedrag teruggestort op de bankrekening die is gebruikt voor de iDeal-transactie.
• Kaartkopers die hun ticket in de FanServiceShop hebben aangeschaft, kunnen hun relatienummer & bankrekeningnummer doorgeven via ticketing@heracles.nl.