Heracles Almelo gaat vrijdagavond op bezoek bij de nummer zes op de ranglijst: VVV-Venlo. Om 20.00 uur is de aftrap in het Covebo Stadion. Trainer John Lammers kan wegens blessures niet beschikken over Sem Scheperman en Robin Polley. De inzetbaarheid van Samuel Armenteros is nog twijfelachtig.

De wedstrijd van afgelopen vrijdag tegen Jong FC Utrecht werd in eigen huis gewonnen met 6-1. De supporters konden genieten van goals van Nikolai Laursen, Justin Hoogma, Anas Ouahim, Emil Hansson en Lasse Wehmeyer. Ook John Lammers was erg tevreden over de prestatie van zijn ploeg. “Als wij goed bezig zijn op de trainingen, dan ga je dat automatisch ook terugzien in de wedstrijden en dat is belangrijk.”

John Lammers staat morgenavond tegenover een voormalig werkgever. In 1986 maakte Lammers zijn competitiedebuut voor de club uit Venlo. “Ik heb daar een mooie tijd gehad. Op het moment dat ik er kwam stonden ze eigenlijk onderaan in de Eredivisie en aan het einde van het jaar stonden we vijfde en speelden we bijna voor Europees voetbal.”

Lammers vervolgt over de tegenstander van morgenavond: “Ik denk dat VVV-Venlo een moeilijk te bespelen ploeg is, die met name voorin een aantal goede spelers hebben die doelpunten kunnen maken en altijd voor snelheid en diepte zorgen. Dus we zullen gefocust moeten zijn om dit in de hand te houden.”

De hoofdtrainer hoopt morgen een overtuigende wedstrijd van zijn ploeg te zien. “Het willen scoren, het voor de goal durven komen. Dat vind ik erg belangrijk.”

Bekijk hieronder de volledige voorbeschouwing op Heracles TV.