Heracles Almelo neemt het vrijdagavond in eigen huis op tegen Jong FC Utrecht. Op Erve Asito wordt er om 20.00 uur afgetrapt. Trainer John Lammers kan vanwege langdurige blessures niet beschikken over Sem Scheperman en Robin Polley.

Heracles Almelo ging onderuit tegen PEC Zwolle en FC Eindhoven. “Twee nederlagen op rij is Heracles Almelo onwaardig”, vindt John Lammers. “We hebben de wedstrijd geanalyseerd en wij kunnen veel beter dan we de afgelopen wedstrijden hebben laten zien. We creĆ«ren te weinig. Dat moet beter en we moeten scherper zijn.”

“Tegen Jong FC Utrecht moeten wij laten zien dat we hier de baas zijn. We zullen er alles aan doen om de drie punten in Almelo te houden. Dat besef is er ook in de spelersgroep. Er is deze week scherp getraind, dat willen we vrijdag ook terugzien in de wedstrijd”, besluit de hoofdtrainer.

Bekijk de volledige voorbeschouwing op Heracles TV.