Heracles Almelo speelt zijn twee├źntwintigste duel in de Keuken Kampioen Divisie thuis tegen Jong FC Utrecht.

Eerder dit seizoen wist Heracles Almelo in Utrecht te winnen. Op 15 augustus 2002 werd het in de Galgenwaard 0-3 dankzij Nikolai Laursen (2x) en Samuel Armenteros. Jong FC Utrecht fungeerde in Almelo een keer als sparringpartner. Het duel, daterend van 2 september 2020, eindigde in 4-0 dankzij de treffers van Teun Bijleveld (2x), Mohamed Amissi en Noah Fadiga.

Het meest recente duel tegen de hoofdmacht van FC Utrecht in Almelo vond plaats op 11 februari 2002. Kaj Sierhuis tekende destijds voor de enige treffer in de wedstrijd.

Sylian Mokono speelde voor zijn komst naar Almelo vier seizoenen voor Jong FC Utrecht. Justin Hoogma en Heritier Deyonge speelden eveneens enkele duels voor deze formatie. Dit geldt ook voor oud-Heraclied Jeff Hardeveld.

Jong FC Utrecht speelt sinds het seizoen 2016/2017 in de Eerste Divisie. De klasseringen zijn tot nu bescheiden. Het beste resultaat is een twaalfde plaats in het seizoen 2019/2020.