Dit seizoen kiezen verschillende sponsoren van Heracles Almelo ervoor om een deel van de busreiskosten richting uitwedstrijden te vergoeden. Hierdoor betalen supporters die per buscombi afreizen maar €15,- voor hun awayday, in plaats van de reguliere €25,-.

In de tweeëntwintigste speelronde gaat Heracles Almelo op bezoek bij FC Eindhoven. Meer dan vierhonderd Heraclieden reizen vrijdag af naar Noord-Brabant voor de clash met de nummer drie van de Keuken Kampioen Divisie. BusinessClublid Ter Horst Wonen & Projecten neemt een deel van de reiskosten voor zijn rekening, waar de club enorm dankbaar voor is.

“Het vergoeden van een deel van de busreiskosten vinden wij een prachtig initiatief”, zegt Wilfred Koek. “Het is een hartverwarmende actie richting de trouwe supporters. Het is mooi om te zien dat zoveel sponsoren dit doen en wij deze actie mogen voortzetten. Een unieke manier van sponsoring.”

Koek vindt de steun bij uitwedstrijden enorm belangrijk. “Elke keer gaat er zo’n grote groep supporters mee naar uitwedstrijden. In al die kleine stadions heeft dat zoveel impact op de tegenstander. Daarnaast geeft het onze Heraclieden echt een boost, de supporters helpen ze er echt doorheen. Ik hoop dat zij er weer net zo’n feestje van maken als bij alle andere uitwedstrijden en dat we met z’n allen de drie punten mee naar Almelo nemen.”