Heracles Almelo gaat vrijdagavond op bezoek bij FC Eindhoven. Om 20.00 uur is de aftrap van het duel. Trainer John Lammers kan niet beschikken over Abed Nankishi, Sem Scheperman, Robin Polley en Rigino Cicilia.

Lammers baalde van de afgelaste wedstrijd van vorige week tegen MVV Maastricht. “Het was een verloren dag. We zaten in een hotel vlakbij het stadion toen we hoorden dat de wedstrijd niet door zou gaan. Toen hebben we geluncht en zijn we terug naar Almelo gegaan. Afgelopen zaterdag hebben we een voetbalconditionele training gehad en vervolgens ging onze focus naar het uitduel tegen FC Eindhoven.”

FC Eindhoven staat momenteel derde op de ranglijst, Heracles Almelo staat op de tweede plek. Een interessant duel in de top van de Keuken Kampioen Divisie. “De druk die op deze wedstrijd ligt, moet in ons voordeel kunnen werken. Het wordt een interessante wedstrijd. FC Eindhoven speelt met drie verdedigers. De vorige keer hebben wij ze kunnen verrassen, dat zal nu wellicht anders zijn. In de voorbereiding naar deze wedstrijd hebben we gekeken naar de vorige wedstrijd tegen FC Eindhoven maar uiteraard ook naar de huidige vorm van FC Eindhoven.”

Bekijk hieronder de voorbeschouwing op Heracles TV.