Vrijdagavond neemt Heracles Almelo het op tegen FC Eindhoven, de nummer drie van de Keuken Kampioen Divisie. In het Jan Louwers Stadion kan de ploeg van John Lammers wederom rekenen op de steun van een uitverkocht uitvak.

Ga jij ook mee naar Eindhoven? Lees dan onderstaande vertrekinformatie goed door.

Vertrektijden buscombi
• Je dient om uiterlijk 16.15 uur aanwezig te zijn bij de FanServiceShop van Erve Asito. Toegang verloopt via stadioningang 1.
• De bussen vertrekken uiterlijk 16.30 uur vanuit het uitvak.

De buscombi-kaarten worden extra voordelig aangeboden door Ter Horst Wonen & Projecten. Ter Horst Wonen & Projecten volgt net als Asito, Witzand Bouwmaterialen B.V., terStal, Riwald Recycling, GP Plants, Otto Simon B.V., Vivochem, Ter Braak Willems en AutoHaarhuis het initiatief om de busreis extra voordelig aan te bieden voor onze Heraclieden.

Restricties alcoholgebruik
Afgelopen seizoen, maar ook dit seizoen, hebben we bij meerdere uitwedstrijden overmatig alcoholgebruik geconstateerd. Dit heeft tot overlast geleid en heeft er nu ook voor gezorgd dat we genoodzaakt zijn om beperkingen op te leggen.

De heenweg mag een supporter per persoon maximaal meenemen in de bus:
• Óf maximaal 6 0,33L blikjes bier
• Óf 4 0,5L blikjes bier
• Óf 1 fles drank <15%

De terugweg mag een supporter per persoon maximaal meenemen in de bus:
• Geen beperking op de hoeveelheid bier
• Maximaal 1 fles drank <15%

De alcoholische consumpties die zijn toegestaan voor de terugweg worden bewaard in de laadruimte van de bus. Alle alcoholische consumpties die überhaupt niet zijn toegestaan worden ingenomen bij het betreden van de bus. Gangpaden in de bussen te allen tijde vrijlaten. Koelboxen en -tassen zijn niet toegestaan in de bus. Ook die zullen in de laadruimte moeten worden geplaatst. Dit geldt voor zowel de heen- als terugreis.

Autocombi-kaarten
• Parkeren kan op parkeerplaats P+R Genneper Parken. Dit is op enkele minuten loopafstand van het uitvak.
• Het uitvak is vanaf 19.00 uur geopend.