Na de wake-up call tegen PEC Zwolle van afgelopen zondag moet Heracles Almelo de rug weer rechten. De Heraclieden spelen vrijdagavond een uitwedstrijd tegen MVV Maastricht. Tijdens wederom een belangrijk duel kan trainer John Lammers niet beschikken over Rigino Cicilia, Abed Nankishi en de langer geblesseerden Sem Scheperman en Robin Polley. Middenvelder Thomas Bruns is nog een twijfelgeval.

Lammers was kritisch op zijn ploeg na het debacle tegen PEC Zwolle. “Je kan tegen deze tegenstander verliezen, maar niet met de manier waarop we ten onder gaan. Het is zonde, want we krijgen in het begin van de wedstrijd twee enorme kansen. Als je die maakt, wordt het een heel ander duel. Normaliter scoren we zulke kansen wel. Echter moeten we er niet te lang over treuren, want het seizoen is nog lang.”

Met MVV Maastricht krijgt de ploeg van John Lammers weer een goede tegenstander tegenover zich. “Het is een uitstekende ploeg. Dat hebben ze bij ons in de thuiswedstrijd al laten zien. Ik vond ze toen erg goed spelen. Daarnaast zijn ze nog ongeslagen in eigen huis. Dat zegt wel wat. Aan ons om aan die ongeslagen status een einde te maken.”

Bekijk hieronder de voorbeschouwing op Heracles TV.