Sinds kort heeft Heracles Almelo drie nieuwe sjaals te koop in de FanServiceShop en online via shop.heracles.nl. De 2023-collectie bestaat uit de volgende sjaals:

Sjaal 2023: #MissiePromotie
De ideale sjaal om Heracles Almelo in de tweede seizoenshelft naar promotie te schreeuwen! Op de voor- en achterkant prijkt het clublogo met in het midden de strijdkreet die centraal staat vanaf het begin van dit seizoen: #MissiePromotie. Deze sjaal is verkrijgbaar voor slechts €15,-.

Sjaal 2023: Sinds 1903
De sjaal is het nieuwste artikel uit onze 1903-collectie. De voorkant is voorzien van de clubnaam, op de achterkant staat ‘Sinds 1903’. Deze sjaal is verkrijgbaar voor slechts €15,-.

Sjaal 2023: Heracles Almelo
Een nieuw item om jouw Heracles Almelo-collectie mee uit te breiden: onze nieuwste sjaal. De sjaal is dubbelzijdig en aan beide kanten staat ‘Heracles Almelo’ en is voorzien van het clublogo. Deze sjaal is verkrijgbaar voor slechts €15,-.

Vind de sjaals in ons assortiment en shop ze voor jezelf of voor een vriend of familielid in onze webshop óf kom langs in de FanServiceShop in het stadion. Breid je collectie uit met een van de nieuwe sjaals en schreeuw Heracles Almelo naar promotie!