Aanstaande zondag 15 januari 2023 vindt om 14.30 de topper in de Keuken Kampioen Divisie plaats. In de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle wordt de ploeg van John Lammers ondersteund door een maximaal gevuld Erve Asito. Alle beschikbare losse kaarten voor deze wedstrijd zijn namelijk verkocht en zodoende speelt Heracles Almelo voor een uitverkocht stadion.

[EN] Heracles Almelo – PEC Zwolle is sold out.
[DE] Heracles Almelo – PEC Zwolle ist ausverkauft.

Beperkte capaciteit
Vanwege veiligheidsmaatregelen is Vak G zondagmiddag niet beschikbaar voor supporters. De capaciteit van Erve Asito is zodoende verlaagd tot circa 11.430 toeschouwers. Desondanks hebben we dit aantal in een vroeg stadium voor de wedstrijd bereikt en worden we gesteund door een uitverkocht Erve Asito.

Omdat de stoelkeuze voor halve seizoenkaarten (wegens losse kaartverkoop) op dit moment zeer beperkt was, bieden wij halve seizoenkaarthouders de mogelijkheid om na Heracles Almelo – PEC Zwolle hun halve seizoenkaart kosteloos te verplaatsen tot aan de wedstrijd Heracles Almelo – Jong FC Utrecht. Hiervoor kun je langskomen in de FanServiceShop of een e-mail sturen naar ticketing@heracles.nl met daarin jouw voorkeur.