De handen uit de mouwen en gáán. Zo doen ze dat bij Daniels Huisman Advocaten. Zo ook op donderdag 12 januari, als balsponsor bij Heracles Almelo – Go Ahead Eagles. Het advocatenkantoor met vestigingen in Almelo, Enschede én Deventer is ook bij deze Overijsselse derby de juiste weg naar het beste resultaat.

Daniels Huisman Advocaten helpen juridische problemen op te lossen en vervelende situaties te voorkomen. Onze focus ligt op ondernemers en hun juridische vraagstukken. Verwacht een concrete visie, nuchterheid en een niet te beteugelen drang naar het vinden van oplossingen waar u mee verder kunt.

Daniels Huisman is een advocatenkantoor met een persoonlijke en assertieve benadering. Persoonlijk omdat ze aandacht hebben voor de mensen áchter het bedrijf. Assertief omdat ze alles op alles zetten om dat gewenste, concrete resultaat te behalen. Op weg daarnaartoe opereren zij als raadgever, bondgenoot en vertrouwenspersoon.

Bij de wedstrijd in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker zijn ze naast aanwezig op de tribune ook balsponsor. Als advocatenkantoor zijn ze uiteraard onpartijdig. Helemaal omdat ze in de steden van beide clubs een vestiging hebben. Het team dat het best kennis, kracht, kunde en plezier combineert, zal winnen. Dat zijn volgens Daniels Huisman Advocaten immers dé ingrediënten om de weg naar succes te vinden! Zij wensen iedereen vooral een sportieve wedstrijd.