Dit seizoen kiezen verschillende sponsoren van Heracles Almelo ervoor om een deel van de busreiskosten richting uitwedstrijden te vergoeden. Hierdoor betalen supporters die per buscombi afreizen maar vijftien euro voor hun awayday, in plaats van de reguliere €25,-.

Tijdens de eerste speelronde na de winterstop gaat Heracles Almelo op bezoek bij Jong AZ. Dankzij BusinessClublid Ter Braak Willems reizen circa zestig supporters per bus richting Wijdewormer af tegen een lagere prijs. Door de bijdrage van Ter Braak Willems betalen deze supporters zoals gezegd in totaal maar vijftien euro voor de busreis en wedstrijdkaart.

“Het is een goed initiatief dat wij er op deze manier voor kunnen zorgen dat we met een vol uitvak richting Jong AZ gaan”, vertelt Dinand Ter Braak. “Tijdens dit soort wedstrijden is het namelijk erg belangrijk om voor een goede sfeer te zorgen, zoals je ook merkte bij de uitwedstrijden tegen Jong PSV en Jong FC Utrecht. De bijdrage van een positieve sfeer zorgt voor een bepaalde stimulans bij de spelers, zodat ze ook tegen zo’n tegenstander er alles aan blijven doen om te winnen.”