Heracles Almelo hervat vrijdagavond de Keuken Kampioen Divisie met een uitwedstrijd. In Wijdewormer is Jong AZ de tegenstander.

Trainer John Lammers vindt dat zijn ploeg de afgelopen weken conditioneel weinig heeft verloren. “De oefenwedstrijd tegen N.E.C. van vorige week was een mooie krachtmeting en ik ben tevreden over de uitvoering en het fysieke gedeelte. De scherpte die we voor de winterstop hadden, hebben we proberen vast te houden en daar moeten we nu mee doorgaan”.

De oefenmeester analyseerde ook de tegenstander van komende vrijdag. “Jong AZ speelt leuk voetbal en heeft veel beweging. We zullen aan de bal en ook bij balverlies scherp moeten zijn. Je moet ze niet laten voetballen en daar hebben we afgelopen week ook veel op getraind”.

Bekijk hieronder de volledige voorbeschouwing bij Heracles TV.