Vrijdag hervat Heracles Almelo de competitie met een uitwedstrijd tegen Jong AZ. De formatie van John Lammers wordt op het AFAS Trainingscomplex gesteund door een uitverkocht uitvak. 180 Heraclieden reizen per auto of bus af naar Wijdewormer.

Laten we er samen met alle aanwezige Heraclieden voor zorgen dat deze wedstrijd als een thuiswedstrijd aanvoelt.

Vertrektijden van de bussen

De bus vertrekt vrijdag 6 januari om 16.30 uur. Je dient vanaf 16.15 aanwezig te zijn bij de FanServiceShop.

De buscombi-kaarten worden extra voordelig aangeboden door Ter Braak Willems. Ter Braak Willems volgt net als Asito, Witzand Bouwmaterialen B.V., terStal, Riwald Recycling, GP Plants, Otto Simon B.V. en Vivochem het initiatief om de busreis extra voordelig aan te bieden voor onze Heraclieden.

Autocombi

De Heraclieden die met de auto naar Wijdewormer afreizen, kunnen vanaf 19.00 uur het uitvak betreden.

Restricties alcoholgebruik

Afgelopen seizoen, maar ook dit seizoen, hebben we bij meerdere uitwedstrijden overmatig alcoholgebruik geconstateerd. Dit heeft tot overlast geleid en heeft er nu ook voor gezorgd dat we genoodzaakt zijn om beperkingen op te leggen.

De heenweg mag een supporter per persoon maximaal meenemen in de bus:
• Óf maximaal 6 0,33L blikjes bier
• Óf 3 0,5L blikjes bier
• Óf 1 fles drank <15%

De terugweg mag een supporter per persoon maximaal meenemen in de bus:
• Geen beperking op de hoeveelheid bier
• Maximaal 1 fles drank <15%

De alcoholische consumpties die zijn toegestaan voor de terugweg worden bewaard in de laadruimte van de bus. Alle alcoholische consumpties die überhaupt niet zijn toegestaan worden ingenomen bij het betreden van de bus. Gangpaden in de bussen te allen tijde vrijlaten. Koelboxen en -tassen zijn niet toegestaan in de bus. Ook die zullen in de laadruimte moeten worden geplaatst. Dit geldt voor zowel de heen- als terugreis.