De laatste Unibet Doelpunt van de Maand verkiezing van 2022. Welk doelpunt vond jij het mooist? Werd dit doelpunt gemaakt tijdens het doelpuntenfestijn tegen FC Dordrecht? Of was het de belangrijke snelle gelijkmaker tegen Roda JC van Samuel Armenteros? Stem nu op jouw Unibet Doelpunt van de Maand en maak kans op een skybox-experience voor twee personen.

Heracles Almelo sloot 2022 af als koploper in de Keuken Kampioen Divisie. Bij de 8-1 slotzege thuis op FC Dordrecht schoot de thuisploeg nog maar eens uit de slof, want aan de doelpuntenproductie van de ploeg van John Lammers ligt het niet. Uit 18 wedstrijden behaalde Heracles Almelo 43 punten en scoorde het zelf maar liefst 55 keer. Ook al werden er maar twee competitiewedstrijden in december gespeeld, dat bleek geen reden om niet de Unibet Doelpunt van de Maand verkiezing te houden. Uit die twee wedstrijden kwam de volgende selectie van drie doelpunten naar voren.

• Samuel Armenteros (1-1, Roda JC – Heracles Almelo)
• Samuel Armenteros (4-1, Heracles Almelo – FC Dordrecht)
• Emil Hansson (7-1, Heracles Almelo – FC Dordrecht)

Breng je stem uit
Bekijk de drie doelpunten in de video hieronder en breng je stem uit door naar heracles.nl/doelpuntvandemaand te gaan.

Breng jij je stem uit? Dan maak je kans op een volledige skybox-experience voor twee personen.