Droom jij er ook van om in het stadion van Heracles Almelo te voetballen en je te wanen in de wereld van een profvoetballer? Meld je dan nu aan voor het supergave Heracles Soccer Camp op Erve Asito. Dit is voor iedereen in de leeftijdscategorie van 6 tot en met 15 jaar en vindt plaats op 5 en 6 januari, beide dagen van 09.00 uur tot 15.00 uur. 

Wat is het programma?

Tijdens het Heracles Soccer Camp staat een gevarieerd programma centraal, de kinderen zullen zich wanen in de wereld van een echte profvoetballer. De kosten van deelname aan het tweedaagse Heracles Soccer Camp zijn € 129,-. Deelname is inclusief een compleet tenue (shirt, broek en sokken). De deelnemers zullen gedurende de dagen een afwisselend voetbalprogramma beleven, waarbij verschillende techniek-, spel- en partijvormen op het programma staan!

Wat kunnen deelnemers verwachten:

  • Een compleet Heracles Soccer Camp-tenue
  • Lunch, tussendoortjes en drinken
  • Begeleiding van enthousiaste trainers
  • Verniewd veld- en animatieprogramma

Heb je vragen en/of opmerkingen? Stuur dan een mail naar soccercamps@heracles.nl of kijk op de website voor meer informatie!