Op voordracht van de sponsoren van Heracles Almelo voegt Niek Gloudemans zich per heden bij de Raad van Toezicht van Heracles Almelo die hiermee compleet is. Gloudemans is na Hans Morsink, Marnix Smit, Jeffrey Hinnen en de recent toegetreden Robert Kroon het vijfde lid van de nieuwgevormde Raad van Toezicht.

Niek Gloudemans is al voor een lange tijd verbonden aan de club. De getogen Almeloër is directeur en eigenaar van terStal, Partner in Business van Heracles Almelo. “Heracles Almelo zit diep in mijn hart. Het is de club waar ik al van kleins af aan kom. Vroeger verkocht ik zelfs als pupil programmaboekjes en daarna ben ik altijd verbonden gebleven aan deze mooie club,” zegt Gloudemans. “Als ik een bijdrage kan leveren om de club op een goede manier verder te helpen, dan doe ik dat met passie en inzet. Stabiliteit in de toekomst is belangrijk en daar moeten we samen met supporters, sponsoren en iedereen die Heracles Almelo een warm hart toedraagt vol voor gaan, waarbij we met z’n allen ernaar moeten streven om zo snel mogelijk terug te keren naar waar de club thuishoort: de Eredivisie.”

Gloudemans voegt zich bij de Raad van Toezicht op voordracht van de werkgroep sponsoren van Heracles Almelo. Deze werkgroep bestaat uit Cindy Winkel (Asito), Jeroen Workel (HAHN+KOLB), Guus Verbeek (Saleshelden), Jolique de Jaeger en Henk Kamp. Met de toetreding van Niek Gloudemans is de Raad van Toezicht van Heracles Almelo compleet.

Na het completeren van de Raad van Toezicht streeft de club ernaar dat de nog op te richten Adviesraad met afgevaardigden van supporters, sponsoren en medewerkers van Heracles Almelo op korte termijn operationeel is. Hiermee wordt verder invulling gegeven aan de afgelopen zomer besloten aanpassing van de governance structuur van Heracles Almelo.