Heracles Almelo verhuurt Melih İbrahimoğlu voor de rest van het seizoen aan FC Flyeralarm Admira. Bij de huur is een optie tot koop bedongen voor de club uit zijn geboortestad Wenen, tegenwoordig uitkomend op het tweede niveau van Oostenrijk.

“Ik vind Almelo een superleuke stad met aardige mensen, ik heb me er altijd welkom gevoeld”, vertelt İbrahimoğlu over zijn periode bij Heracles Almelo. “Qua voetbal is Heracles Almelo een topomgeving waar je veel kunt leren en ervaring op kunt doen. Ik heb natuurlijk niet heel veel gespeeld, maar tijdens de wedstrijden en trainingen heb ik heel veel geleerd. Daar kan ik komend half jaar hopelijk mijn voordeel mee doen. Ik ben Heracles Almelo heel dankbaar voor een goede ervaring”

Melih İbrahimoğlu maakte in de winter van 2021 de overstap van Rapid Wien naar Heracles Almelo en tekende destijds een contract tot de zomer van 2024. Tot op heden kwam de Oostenrijks-Turkse middenvelder tot acht officiële duels in het zwart-witte tenue.