Naar aanleiding van de blessure die Sem Scheperman opliep in de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht, is de jonge middenvelder donderdagmiddag onder het mes gegaan.

“De operatie is goed gegaan. Er werd gezegd dat het een pijnlijke operatie zou worden, maar ik voelde weinig”, zegt Sem Scheperman. “De operatie was na een klein half uur klaar en nu is het gips eraf. Ik kan mijn enkel nu weer belasten voor zover dat mogelijk is. Gelukkig voel ik verder helemaal geen pijn.”

Na de geslaagde operatie moet de Holtenaar vooral rust houden. “Het belangrijkste is dat ik mijn enkel stabiel houd en goed uitrust. Na een periode van zes weken wordt er verder gekeken en hoop ik in ieder geval te kunnen starten met lichte trainingsvormen. Tot die tijd mag ik niet lopen. Het voelt echter goed aan, dus ik hoop zo snel mogelijk weer terug te komen.”