Kasper Lunding vervolgt zijn loopbaan bij Aalesunds FK. Heracles Almelo heeft een akkoord bereikt met de Noorse club over een definitieve transfer van de 23-jarige vleugelaanvaller die een contract tekent tot medio 2026.

“Ik heb een fijne periode gehad in Almelo met iedereen bij Heracles Almelo. Vanaf mijn komst heb ik me altijd goed gevoeld bij de club, maar het is tijd voor een nieuwe stap in mijn carrière. Ik had natuurlijk gehoopt om vaker voor Heracles Almelo te spelen, maar daarom is het goed om nu deze stap te maken. Aalesunds biedt mij de kans om mezelf sportief te blijven ontwikkelen en daar kijk ik naar uit. Ik wens Heracles Almelo veel succes in hun jacht op promotie”, zegt Kasper Lunding 

Lunding kwam in oktober 2021 over van het Deense Aarhus GF. In totaal kwam hij tijdens 32 officiële wedstrijden van Heracles Almelo in actie.