Heracles Almelo sloot vrijdagavond de eerste seizoenshelft af met een 8-1 overwinning op FC Dordrecht. Na 18 gespeelde wedstrijden staat Heracles Almelo op 43 punten, waarmee de club zich winterkampioen van de Keuken Kampioen Divisie mag noemen.

Rob Toussaint kijkt met een tevreden gevoel terug op de eerste seizoenshelft. “De jongens werken er keihard voor en je ziet dat er een echt team ontstaat. Daarnaast zie je dat de positiviteit terug is in de club. Dat is heel mooi om te voelen en te merken. Kijk alleen al naar de seizoenkaartverkoop. We begonnen het seizoen met 500 seizoenkaarten meer ten opzichte van vorig seizoen. Als je kijkt naar hoe de verkoop van de halve seizoenkaarten nu verloopt gaat dat geweldig en zijn we hard op weg om het record van het aantal seizoenkaarten dat we verkocht hebben, na de vernieuwbouw van het stadion, te overtreffen. We zijn dan ook enorm trots op de steun van onze supporters en sponsoren. Als we kijken naar de uitwedstrijden dan hebben we elke wedstrijd nog een vol uitvak gehad. Ook onze voetbaltempel in Almelo hoort helemaal vol te zitten en het zou mooi zijn dat dit ook in de tweede seizoenshelft veel gaat gebeuren”, aldus de algemeen directeur van Heracles Almelo.

Bekijk het volledige interview met Rob Toussaint op Heracles TV.