Vrijdagavond speelt Heracles Almelo de laatste wedstrijd van 2022 thuis tegen FC Dordrecht. Voor deze wedstrijd zijn de laatste kaarten in de verkoop. Wil jij dus niets missen van de wedstrijd? Kom dan naar Erve Asito! Er zijn momenteel nog slechts een kleine 400 kaarten te koop voor Heracles Almelo – FC Dordrecht.

Kaarten bestellen voor Heracles Almelo – FC Dordrecht kan online via ticketing.heracles.nl.

Live op ESPN2

Heracles Almelo – FC Dordrecht is ook live te zien op ESPN2. De uitzending start om 19.50 uur.

Bestel je halve seizoenkaart

Met de halve seizoenkaart mis je niets van #MissiePromotie op Erve Asito. Bestel jij jouw halve seizoenkaart uiterlijk vrijdag 16 december 2022? Dan krijg je naast de competitiewedstrijden in de tweede seizoenshelft ook nog gratis toegang tot:

• Heracles Almelo – FC Dordrecht (vrijdag 16 december, 20.00 uur / Keuken Kampioen Divisie)
• Heracles Almelo – Go Ahead Eagles (donderdag 12 januari, 18.45 uur / TOTO KNVB Beker)

35% korting via PLUS & terStal

Bovendien kan jij een voucher scoren voor maar liefst 35% korting op de halve seizoenkaart wanneer jij meer dan €50,- besteedt bij één van de volgende PLUS- of terStal-vestigingen. Al een seizoenkaart? Dan kun jij de voucher ook inleveren bij de FanServiceShop in het stadion voor 25% korting op fanartikelen. Bekijk voor meer informatie, de actievoorwaarden en de deelnemende vestigingen heracles.nl/seizoenkaart.