Aangenaam, wij zijn Snappshot en wij brengen uw bruiloft, evenement, bedrijfsfeest of viering naar een hoger niveau. Waarom? Omdat we dat supergaaf vinden! Breng elk evenement in extase met onze interactieve foto app. Foto’s zijn geweldig en een prachtige herinnering aan een geweldige tijd samen.

Gun deze gelukkige momenten het allerbeste met onze slimme app en laat iedereen meegenieten. Uw selfies en feestbeelden zijn niet langer alleen zichtbaar voor uzelf maar worden gedeeld met iedereen op een groot scherm. Uw smartphone gebruiken op een feestje is gezelliger dan ooit!

Het gevoel van saamhorigheid, plezier en samen herinneringen maken is wat Heracles Almelo en Snappshot al vele seizoenen aan elkaar bindt!

Wilt u op uw feest of evenement de gaafste foto’s delen met uw gasten, net als hier bij Heracles in het stadion? Check dan onderstaande couponcode en boek Snappshot voor uw feest!

www.snappshot.party