Vrijdag 9 december was het allereerste bestuursoverleg van ons Herakids Bestuur. Een overleg vol met nieuwe, goede ideeën voor dit seizoen. Zo hebben jullie op het Decemberfeest de eerste ideeën al kunnen zien.

Ben jij aanwezig geweest bij het Herakids Decemberfeest? Heb jij een foto gemaakt bij onze photobooth? Hier zaten vette proppers tussen om mee op de foto te gaan die tijdens dit overleg samen zijn bedacht, hoe tof is dat!

Ook komt er begin komend kalenderjaar een te gekke win-actie bedacht voor en door Herakids en nog heel veel andere te gekke ideeën. Wij kijken er enorm naar uit om dit samen verder uit te werken. Wij zijn enorm trots op ons Herakids Bestuur en hun creativiteit! Pssst… we hadden zelfs tijd over om nog een voetbalwedstrijd te spelen op ons veld. De jongens tegen de meisjes, wat de jongens wisten te winnen. Al met al een superleuk eerste bestuursoverleg. Op naar de volgende!

EERSTE BESTUURSVERGADERING