Vandaag reizen circa 600 Heraclieden met bussen en auto’s de selectie achterna richting Kerkrade voor de uitwedstrijd tegen Roda JC. Als dank voor de volle uitvakken bij nagenoeg iedere uitwedstrijd wilden selectie, technische staf en de club onze trouwe achterban bedanken. Dat gebeurde zondagochtend in de vorm van een speciaal gratis ontbijtbuffet. Maar liefst 300 supporters die meegaan naar Roda JC-uit maakten gebruik van dat aanbod. Zodoende werd het tussen 08.30 uur en 09.45 uur een bijzondere samenkomst waar in een enorm drukke BusinessClub werd toegeleefd naar de reis en de wedstrijd.

Onvoorwaardelijke steun

Heracles Almelo is enorm blij dat de selectie in Kerkrade wederom kan rekenen op de massale steun van het uitvak. Samen met de supporters gaat de ploeg er alles doen om drie punten mee te nemen naar Almelo in de jacht op #MissiePromotie. Ook spelers en staf waarderen de onvoorwaardelijke support van de Heraclieden enorm, waardoor dit initiatief tot stand is gekomen.