Heracles Almelo organiseert aanstaande zondag een speciaal gratis ontbijtbuffet voor alle Heraclieden die meereizen naar de uitwedstrijd tegen Roda JC. Voor vertrek naar Kerkrade is het voor supporters die in het bezit zijn van een wedstrijdkaart mogelijk om te genieten van een gratis ontbijtbuffet in de BusinessClub van Heracles Almelo. Het ontbijtbuffet is geopend van 08.30 tot 09.45 uur en de toegang verloopt via de hoofdingang van Erve Asito.

Onvoorwaardelijke steun

Heracles Almelo is enorm blij dat de selectie in Kerkrade wederom kan rekenen op de massale steun van het uitvak. Samen met de supporters gaat de ploeg er alles doen om drie punten mee te nemen naar Almelo in de jacht op #MissiePromotie. Ook spelers en staf waarderen de onvoorwaardelijke support van de Heraclieden enorm, waardoor dit initiatief tot stand is gekomen.

In verband met de inkoop van het ontbijtbuffet is een aanmelding voor het ontbijtbuffet een vereiste. Wil jij samen met je mede-Heraclieden genieten van het ontbijt in aanloop naar de belangrijke wedstrijd tegen Roda JC? Meld je dan hieronder aan!

Aanmelden kon tot vrijdag 9 december 10.00 uur.

Vertrektijd bussen

De bussen vertrekken zondag om 10.15 uur vanuit het uitvak. Vanaf 10.00 uur kun je door de toegangspoorten bij ingang 1.