Verschillende sponsoren van Heracles Almelo nemen dit seizoen een deel van de busreiskosten naar uitwedstrijden op zich. Hierdoor hoeven supporters niet het reguliere bedrag van circa €25,- te betalen, maar kunnen ze tegen gereduceerd tarief per buscombi afreizen naar de uitwedstrijden.

Aanstaande zondag staat de uitwedstrijd tegen Roda JC op het programma. Voor deze wedstrijd neemt Vivochem een deel van de busreiskosten op zich. Een mooi gebaar waar Heracles Almelo Vivochem erg dankbaar voor is. Heracles Almelo heeft besloten om de overgebleven busreiskosten te betalen, zodat zoveel mogelijk supporters de ploeg kunnen ondersteunen in Kerkrade.

“Vivochem draagt Heracles Almelo een erg warm hart toe”, zegt Ronald IJzer, directeur van Vivochem. “Het is tijdens uitwedstrijden belangrijk dat het uitvak zo vol mogelijk zit. Wij zijn erg blij dat wij op deze manier hieraan een grote bijdrage kunnen leveren. Heracles Almelo is een warme club en verdient daarbij de support van zoveel mogelijk mensen, ook tijdens uitwedstrijden.”