Sinds het voorjaar van 2022 zijn Heracles Almelo en Unibet aan elkaar verbonden. Bij de bekendmaking van de samenwerking kondigden beide partijen aan een uniek programma op te zetten: ‘HeraclesFIT’. Een leefstijlprogramma waarin supporters – onder professionele begeleiding – en onder toeziend oog van Everton Ramos Da Silva en de technische staf van Heracles Almelo weer wedstrijdfit worden. Een 12-weken programma om te werken aan fysieke én mentale gesteldheid. Als slotstuk van het programma speelden de deelnemers een bijzonder duel tegen Oud-Heracles op Erve Asito.

HeraclesFIT – Oud-Heracles (2-10)

Op een koude woensdagavond namen de deelnemers van HeraclesFIT het op tegen de Heracles Almelo-spelers van weleer. Met namen als Hendrie Krüzen en Brian van Loo in de gelederen was Oud-Heracles goed vertegenwoordigd. En de vertegenwoordiging van Oud-Heracles was bijzonder goed in vorm. Onder toeziend oog van de aanwezige supporters op de tribune kende de ploeg die gecoacht werd door Rob Poell geen moeite met de fitte selectie van HeraclesFIT. Ondanks de inspanningen van de deelnemers met Everton Ramos da Silva als aanvoerder ging het slotstuk van het programma verloren. De Oud-Heraclieden kregen de dubbele cijfers op het scorebord, maar de all-time Eredivisie-topscorer van Heracles Almelo zorgde voor twee fraaie eretreffers aan de kant van HeraclesFIT: 2-10.

Deelnemers aan Heracles FIT waren: Patrick Pol, Laurent Hannink, Andre Krommendijk, Glenn Letteboer, Bert Bloemberg, Julian ter Beke, Huub Boswerger, Frank Oortwijn, Jasper de Haas, Marvin Rijkens, Gerrit Erwin Zielhuis, Jens Boesschen Hospers, Gerben Ellenbroek, Arjan Gerrits, Thijs ter Beek en Raymond Alfons.

Bekijk hieronder de foto’s van de wedstrijd.