Lijkt het jou of jouw kind(eren) leuk om twee dagen te voetballen en te schitteren op Erve Astio in de kerstvakantie? Voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar organiseren wij op 5 en 6 janauri namelijk een supergaaf Heracles Soccer Camp op Erve Asito, beide dagen van 9.00 uur tot 15.00 uur.

Wat is het programma?

Tijdens het Heracles Soccer Camp staat een gevarieerd programma centraal, de kinderen zullen zich wanen in de wereld van een echte profvoetballer. De kosten van deelname aan het tweedaagse Heracles Soccer Camp zijn € 129,-. Deelname is inclusief een compleet tenue (shirt, broek en sokken). De deelnemers zullen gedurende de dagen een afwisselend voetbalprogramma beleven, waarbij verschillende techniek-, spel- en partijvormen op het programma staan!

Wat kunnen deelnemers verwachten:

  • Een compleet Heracles Soccer Camp-tenue
  • Lunch, tussendoortjes en drinken
  • Begeleiding van enthousiaste trainers
  • Verniewd veld- en animatieprogramma

Heb je vragen en/of opmerkingen? Stuur dan een mail naar soccercamps@heracles.nl of kijk op de website voor meer informatie!