De eerstvolgende competitiewedstrijd speelt Heracles Almelo na de korte break in de Keuken Kampioen Divisie op 11 december 2022 om 14.30 uur tegen Roda JC in Kerkrade. Donderdagmiddag 24 november hebben wij de definitieve vervoersafspraken vanuit Roda JC mogen ontvangen. Het gastenvak bij Roda JC heeft normaal gesproken een capaciteit van 950 plekken. Echter kan Roda JC ons maar 70 parkeerkaarten en 2 bussen aanbieden. Dit heeft te maken met de geringe parkeergelegenheid bij het gastenvak. Per extra bus die wij willen inzetten moeten wij 5 parkeerkaarten inleveren. Wij hebben besloten de volgende verdeling aan te houden om toch zo veel mogelijk Heraclieden te laten afreizen naar Kerkrade:

Autocombi: 40 parkeerkaarten met minimaal 3 inzittenden per auto
Buscombi: 8 bussen waarbij wij de capaciteit per bus proberen te optimaliseren

Wij hadden het graag anders gezien, echter zijn wij afhankelijk van de beslissingen van de lokale driehoek van de gemeente Kerkrade. Wel heeft Roda JC getracht ons op een goede manier te bedienen en aan onze wensen te voldoen.


Bus- en autocombi

• De buscombi-kaarten kosten €6,- per stuk
• De autocombi-kaarten kosten €6,- per stuk

Bij de wedstrijd Roda JC – Heracles Almelo willen we graag het elftal van John Lammers met zoveel mogelijk Heraclieden ondersteunen. Daarom heeft de club samen met Vivochem besloten de buskosten voor de rekening te nemen en daardoor de buscombi voor slechts €6,- aan te bieden. Ook nu gaan we weer voor een vol uitvak.

Bussponsor: Vivochem
De buscombi-kaarten worden extra voordelig aangeboden door Vivochem. Vivochem volgt net als Asito, Witzand Bouwmaterialen B.V., terStal, Riwald Recycling, GP Plants & Otto Simon B.V. het initiatief om de busreis extra voordelig aan te bieden voor onze Heraclieden.