Op vrijdag 6 januari speelt Heracles Almelo de uitwedstrijd tegen Jong AZ. Om 20.00 uur wordt er afgetrapt op het AFAS Trainingscomplex. Voor deze wedstrijd zijn er 180 kaarten beschikbaar, verdeeld over een bus- en autocombi.

Vanaf maandag 5 december om 10.00 uur is het voor loyale supporters die het afgelopen seizoen minimaal 5 uitwedstrijden hebben bezocht, mogelijk om een wedstrijdkaart te bemachtigen. Mochten er hierna nog tickets beschikbaar zijn, is het vanaf vrijdag 9 december om 10.00 uur voor overige Seizoen- en Fankaarthouders mogelijk om een kaart te kopen.

Kaartverkoopperiodes

  • Maandag 5 december, 10.00 uur: Loyaliteitsgroep (minimaal 5 uitwedstrijden bezocht in het seizoen 2021-2022)
  • Vrijdag 9 december, 10.00 uur: Alle Seizoen- en Fankaarthouders

Het uitvak voor Jong AZ – Heracles Almelo is uitverkocht.


Buscombi-kaarten

  • Voor deze uitwedstrijd zijn er 60 buskaarten beschikbaar.
  • De buscombi-kaarten kosten €15,- per stuk en zijn online verkrijgbaar via ticketing.heracles.nl of aan te schaffen in de FanServiceShop in het stadion

De buscombi-kaarten worden extra voordelig aangeboden door Ter Braak Willems. Ter Braak Willems volgt net als Asito, Witzand Bouwmaterialen B.V., terStal, Riwald Recycling, GP Plants, Otto Simon B.V. en Vivochem het initiatief om de busreis extra voordelig aan te bieden voor onze Heraclieden.

Autocombi-kaarten

  • Er zijn 120 autokaarten beschikbaar.
  • De autokaarten kosten €6,- per stuk.
  • Er is geen minimale afname van het aantal autokaarten.
  • Alle autokaarten dienen per individu op naam geregistreerd te zijn.
  • Autokaarten zijn uitsluitend vanaf 10.00 uur beschikbaar op aanvraag via het aanvraagformulier of via aanschaf in de FanServiceShop op Erve Asito. Online verkoop van autokaarten is niet beschikbaar. Aanvragen kan middels onderstaand aanvraagformulier. Vermeld hierin je naam, de namen van je reisgenoten en de relatienummers van jullie seizoenkaarten of Fankaarten.

De volgende voorwaarden zijn bij dit duel van toepassing
• Je moet tijdig een uitkaartregistratie hebben. Deze kan je online aanvragen of updaten via heracles.nl/uitkaartregistratie.
• Voor uitkaarten dien je in het bezit te zijn van een seizoenkaart of Fankaart voor het restant van dit seizoen.
• Je moet een geldig identiteitsbewijs kunnen laten zien.
• Kaarten zijn persoonsgebonden.
• Maximaal 1 kaart per persoon.

Huishoudelijke mededeling
Vorig seizoen hebben we bij meerdere uitwedstrijden vaker overmatig alcoholgebruik geconstateerd. Dit heeft tot overlast geleid en dit willen wij in de toekomst voorkomen. Wij leggen de verantwoordelijkheid graag bij onze meereizende fans neer. Mocht er hierdoor opnieuw overlast ontstaan, zijn we genoodzaakt beperkingen op te leggen. Denk aan elkaar en let op elkaar.