Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat is de kracht van Walking Football. Op woensdag 7 december organiseren de Heracles Gold Stars samen met clubicoon Hendrie Krüzen een gratis en open Walking Football-gasttraining! Alle 55-plus mannen en 40-plus vrouwen zijn hierbij van harte welkom op Erve Asito.

Bij Walking Football wordt er gevoetbald in wandeltempo, waarbij de bal niet boven de heup mag komen en fysiek contact niet is toegestaan. Op een kwart veld wordt er op plezierige en respectvolle wijze gevoetbald in teams van zes spelers zonder keeper.

De gratis en open Walking Football-training vindt plaats op woensdag 7 december van 12:00 tot 13:00 uur in het stadion van Heracles Almelo. Het is niet nodig om zich vooraf aan te melden voor deze training. U kunt zich op woensdag 7 december vanaf 11:30 uur melden bij ingang 1 op Erve Asito (Van Riemsdijkplein 1, 7607 ZA Almelo). Wij zien u graag!