De afgelopen weken kregen alle Heraclieden de mogelijkheid om te stemmen op het Unibet Doelpunt van de Maand Oktober. Met een ruime meerderheid van de stemmen werd de weergaloze kopgoal van Thomas Bruns tegen De Graafschap verkozen tot het Unibet Doelpunt van de Maand Oktober.

Bruns legt uit hoe de kopgoal tot stand kwam. “Ik zag een gat in de diepte, waar ik heen dook. Lucas gaf de bal voor en op de rand van het zestienmetergebied kon ik hem over de keeper koppen.” Met het belangrijke doelpunt zette Bruns de 3-2 voorsprong tegen De Graafschap op het scorebord. Zijn doelpunt betekende de overwinning en zorgde ervoor dat de periodetitel in Almelo belandde.

Na de gewonnen thuiswedstrijd tegen TOP Oss ontving Bruns de prijs voor het Unibet Doelpunt van de Maand uit handen van drie Heraclieden. Zij brachten een stem uit op het Unibet Doelpunt van de Maand en wonnen hierbij een volledige Skybox-experience voor twee personen tijdens Heracles Almelo – TOP Oss.