Beste Heraclied,

Heracles Almelo is op stoom tijdens de eerste seizoenshelft. Na 16 speelronden staat Heracles Almelo bovenaan de ranglijst met 37 punten en is het in eigen huis nog altijd ongeslagen. Daarmee leeft de missie om te promoveren volop. Mis niets van de tweede seizoenshelft, bestel nu jouw halve seizoenkaart en beleef #MissiePromotie van dichtbij. Wij zijn Heracles.

Bij de start van de verkoop van halve seizoenkaarten zijn we met circa 7.000 seizoenkaarthouders sterk. Bestel nu jouw halve seizoenkaart voor dit seizoen en wees er de rest van het seizoen bij.

Ook naar FC Dordrecht- & Go Ahead Eagles-thuis?

Met de halve seizoenkaart mis je niets van #MissiePromotie op Erve Asito. Bestel jij jouw halve seizoenkaart uiterlijk vrijdag 16 december 2022? Dan krijg je naast de competitiewedstrijden in de tweede seizoenshelft ook nog gratis toegang tot:

• Heracles Almelo – FC Dordrecht (vrijdag 16 december, 20.00 uur / Keuken Kampioen Divisie)
• Heracles Almelo – Go Ahead Eagles (donderdag 12 januari, 18.45 uur / TOTO KNVB Beker)


35% korting via PLUS & terStal

Bovendien kan jij een voucher scoren voor maar liefst 35% korting op de halve seizoenkaart wanneer jij meer dan €50,- besteedt bij één van de volgende PLUS- of terStal-vestigingen. Al een seizoenkaart? Dan kun jij de voucher ook inleveren bij de FanServiceShop in het stadion voor 25% korting op fanartikelen. Bekijk voor meer informatie, de actievoorwaarden en de deelnemende vestigingen heracles.nl/seizoenkaart.