Zaterdagavond neemt Heracles Almelo het op Erve Asito op tegen Top Oss. Het is de laatste wedstrijd voor de korte onderbreking vanwege het WK. De ziekenboeg is ten opzichte van vorige week onveranderd. John Lammers kan morgenavond vanwege blessures niet beschikken over Abed Nankishi, Anas Ouahim, Robin Polley en Ismail Azzaoui. 

Heracles Almelo wist vorige week te winnen van NAC Breda. De supporters konden genieten van geweldige goals van Ruben Roosken, Emil Hansson, Nikolai Laursen en Thomas Bruns. Ook John Lammers was erg tevreden over de prestatie van zijn ploeg. “Als je vijf doelpunten maakt en de wedstrijd wint dan ben je altijd tevreden. Maar er zijn natuurlijk ook dingen die beter kunnen en daar hebben we deze week aan gewerkt.” 

John Lammers blikt vooruit op de wedstrijd van zaterdagavond: “Top Oss is een ploeg die vooral speelt vanuit de omschakeling en voorop hebben ze veel snelle jongens die een individuele actie kunnen maken. Dus we moeten zorgen dat onze verdediging goed staat. Zij zullen compact gaan verdedigen dus wij moeten creatief zijn in de eindzone.”

Bekijk de volledige voorbeschouwing op Heracles TV.