Zaterdagavond om 18.45 uur speelt Heracles Almelo op Erve Asito tegen TOP Oss. De wedstrijdsponsor voor deze wedstrijd is DPG Media. Met meer dan 90 sterke nieuwsmerken, tijdschriften, televisieprogramma’s, radiostations en online diensten zijn zij de toonaangevende mediagroep in Nederland en BelgiĆ«. Een van hun regionale nieuwsmerken is Tubantia.

Tubantia is er trots op het regionale nieuwsmerk van het oosten van het land te zijn. Haar gepassioneerde redactie haalt dagelijks de beste verhalen uit de regio en weet haar lezers te binden, te boeien en te raken. Met zes edities waaronder de editie in Almelo en tal van specials staat Tubantia midden in haar doelgroep. De krant brengt een mix van hard nieuws, achtergronden, entertainment en menselijke verhalen en besteedt veel aandacht aan haar presentatie. Hierdoor werd de krant in 2015 uitgeroepen tot ‘European Newspaper of the Year’.

In de berichtgeving van Tubantia staan Twente en de Achterhoek letterlijk en figuurlijk voorop. Naast dagelijks het laatste nieuws via de krant, het web en de app, brengt Tubantia in het weekend Mezza. Dit magazine geeft het echte weekendgevoel. Met aandacht voor de goede dingen in het leven, zoals eten en drinken, mode en interieur, reizen, uitgaan, boeken en muziek.

Via onderstaande knop vindt u alle introductie-abonnementen, zowel digitaal als print. Met deze abonnementen kunt u ook de premium artikelen digitaal lezen.