Dag Herakid,

Hier is Bultje weer! De gezelligste tijd van het jaar is aangebroken: de feestdagen gaan weer beginnen! Welke feestdag vinden jullie het leukst? Omdat ik niet kan kiezen, wil ik samen met jullie alle feestdagen in één keer vieren. Dit heb ik gepland op 12 december van 15:00 uur tot en met 19:00 uur op Erve Asito. Wat kan je verwachten? Ontmoet jouw favoriete speler en ga met hem op de foto, knutsel je eigen Heracles kerstbal óf beleef samen met Bultje één van de andere avonturen. Dit wil jij toch niet missen? Ik ben zeker aanwezig en hoop jou ook te zien!


Herakids

Ben jij gratis lid van de Herakids? Koop hier jouw kaart voor maar €5,- en neem jouw vriendje of vriendinnetje ook mee voor €5,-. Bij vragen kun je terecht bij ons via Bultje@heracles.nl of in de FanServiceShop.

Wil jij Herakids+ lid worden waardoor je niet alleen gratis naar het Decemberfeest mag, maar ook gratis deel mag nemen aan alle andere Herakids activiteiten? Meld je dan snel aan als Herakids+ lid voor maar €10,-!


Herakids+

Ben jij lid van de Herakids+? Bestel hier jouw gratis kaart en neem een vriendje of vriendinnetje ook gratis mee. Bij vragen kun je terecht bij ons via Bultje@heracles.nl of in de FanServiceShop.


Begeleiders mogen gratis naar binnen met een maximum van 1 begeleider per kind. Bij vragen kun je mailen naar: Bultje@heracles.nl.

Dikke knuffel en tot 12 december,

Bultje