Heracles Almelo speelt in de zestiende ronde van de Keuken Kampioen Divisie thuis tegen TOP Oss.

Beide ploegen kwamen elkaar uitsluitend tegen in de Eerste Divisie en alle duels werden gespeeld in een relatief korte periode. De eerste editie vond plaats op 14 december 1991 en eindigde in 2-1. TOP kwam nog wel op voorsprong dankzij Peter Wubben. Heracles pakte de punten dankzij een eigen doelpunt van Harold Duijs en een benutte strafschop van Erik Manders

Heracles boekte ook in de seizoenen daarna goede resultaten. Op 19 februari 1994 werd het 4-2 dankzij de doelpunten van Dick Kooijman (3x) en Peter Held. Thijs Waterink en Remco Torken scoorden namens de Brabanders. De editie van 21 januari 1995 eindigde zelfs in 4-1 dankzij Hendrie Krüzen (2x), Edwin Overmars en Erwin Leurink. Stanley MacDonald verzorgde het tegendoelpunt.

TOP Oss wist vervolgens vier seizoenen op rij te winnen in Almelo. Deze reeks ging van start met een 0-2 op 30 september 1995 dankzij de doelpunten van Marco de Jong en Thijs Waterink. De 0-3 van 2 december 1998 markeerde het einde. Marc Peters (2x) en Lowie van Schijndel wisten het net te vinden. De Brabanders zouden hierna nog een zege boeken. Het duel van 14 oktober 2000 eindigde in 0-1 dankzij een treffer van Stefan Jansen.

Heracles Almelo boekte op 18 augustus 2001 een ruime zege: 3-0. Rik Platvoet, Roy Stroeve en Gerard Kocks namen de treffers voor hun rekening. De uitslag viel op 15 november 2002 zelfs nog wat hoger uit. De 4-0 kwam tot stand dankzij Yuri Rose, Rik Platvoet, Thijs Sluijter en John Stegeman. TOP moest het duel met tien man uitspelen na een tweede gele kaart voor Mischa Rook.

De editie van 12 september 2003 eindigde in 2-0. De doelpunten van Richard Roelofsen en Roel Buikema (strafschop) vielen kort na de rust. Het meest recente duel vond plaats op 12 november 2004. Heracles Almelo kwam in de eerste helft op 2-0 dankzij Sergio Hellings (2x). TOP Oss kwam in de tweede helft terug tot 2-2 door de treffers van Orlando Smeekes en Mischa Rook.